LORDSHIP LANE

James Dale of ADSDF was appointed to undertake the design and of this 4 storey Victorian town house in the Lordship Park conservation area in Stoke Newington. Works undertaken in two phases. The design reveals the historic fabric of the building while restoring the original victorian features, maintaining and enhancing the original character of the Property. The extension is created using simple forms to compliment the original mass of the House and constructed from rough black brick to visually separate the new extension from the original house.

black wall
interior design
interior design furniture and painting
black interior with suspended chair
kitchen interior view to garden
vintage signage interior
kitchen interior grey and white
cast concrete stairs

1/1

© 2020 by ADSDF Ltd